Vištiena puikiai dera su įvairiomis prieskoninėmis žolelėmis, prieskoniais ir padažais. Skirtingai paruošę galite gardžiuotis įvairiausiais skoniais – nuo švelnaus iki aštraus. Net jeigu trūksta laiko, kai kuriuos vištienos patiekalus gamindami užtruksite tik keletą minučių. Paruoštą vištieną galite įmantriai papuošti ir taip sukurti prašmatnų patiekalą ypatingai progai.

Perskaityta dar viena nedidelės apimties, gausiai nuotraukomis ir piešiniais iliustruota receptų knyga. Ir šį kartą tai vištienos patiekalų receptai.

Ką daugiau bepridursi? Kas mėgsta vištieną, galbūt atras įdomų būdą kaip ją paruošti.

96 puslapiai, vertė Sonata Jocaitė

Šaltiniai: ištrauka – Vištienos patiekalai, nuotrauka – www.sena.lt