Daug kam netikėta, kad iš žinomų ingredientų galima sukurti šį tą unikalaus, išskirtinio, o ypač svarbu tai, kad visa, ką užaugino gamta, išlieka nepakitę. Tereikia mokėti derinti gamtos gėrybes, sukurti ypatingą tekstūrą, skonį, išvaizdą. Taip gimsta savitas stilius. Be to, visada pabrėžiu, kad nereikia naudoti sintetinių priedų.

Perskaičiau dar vieną receptų knygą. Šį kartą apie sveikesnes mums įprastų saldumynų alternatyvas. Skirtingai nei įprastų saldėsių gamybai šioje knygoje siūlomiems gaminiams nenaudojami kvietiniai miltai, cukrus, kiaušiniai, sviestas, daugiausia renkamasi įvairūs džiovinti bei švieži vaisiai ir uogos, riešutai, sėklos, kokosų aliejus, medus.

Ši knyga turėtų praversti itin savo sveikata besirūpinantiems žmonėms atrandant naujų receptų desertų stalui.

120 puslapių

Šaltiniai: paveikslėlis – www.knyguklubas.lt, ištrauka – Gražina Gum – Superdesertai

Tekstą parengė Ligita iš Ligi Dangaus